måndag 6 juli 2009

Nu räcker det fetto!!!

Nä nu är det bra för min del! Väger på tok för mycket och mår skit över hur jag ser ut!!Orkar inte se ut såhär längre :(
Måste gå ner minst 40 kilo och det lär ju inte va gjort på ett litet kick!!
Nä nu ska jag sluta tröstäta så fort jag känner mig nere osv! Visst har jag sagt det förr men jag har nog aldrigt mått så dåligt över fettet och fulheten som nu!! Blä blä!!
(jäkla fulo!!)

2 kommentarer:

  1. bra, för jag måste också ner innan bröllopet nu. haka på! jag och jimmy ska ut och gå nu varje dag oavsett väder. ska vi ta en tur till åsby idag? jag ringer!

    SvaraRadera
  2. Du är så fin gumman !!!
    Och jag vet av egen erfarenhet att man mår ju så mycket bättre och orkar mer och blir gladare när man mår bra med sig själv.

    Ja den här jävla vikten är väl nåt man får tampas med för resten av sitt liv, och det bästa är ju att börja NU IDAG inte i morgon eller nästa vecka. men det måste ju oxå kännas rätt.

    Jag kan tänka så här att det tar ett bra jävla tag innan an kommer till målet, men man kan ju sitta nästa sommar och vara kanske 10kg lättare och ha kanske 10kg kvar istället för att sitta där och fortfarande ha 20 kvar. Fattar du mitt jidder. Du har ju fixat det förut och jag är 110% säker på att du kan fixa det igen.

    Men glöm inte bort att du är en sån otroligt fin tjej på både utsidan och insidan. Otroligt vackra ögon, världens sötaste leende och en rumpa som till och med jag går igång på ;)

    Gillar dig gumman och stöttar dig i allt du gör. och hoppas att du ska kunna må bra med dig själv.

    SvaraRadera