tisdag 7 december 2010

håll tummarna..

Sitter och väntar på att byggnissen ska komma och kolla om vår fuktskada är torr! Han kunde inte svara på när han skulle komma, så jag får snällt vänta! Hoppas verkligen golvet är torrt så vi kan få tillbaka köksluckorna och kunna ha det som vanligt i köket!  Plus att vi vill in och jobba i matsalsrummet oxå! Åh det kan vi inte göra innan vi vet om det är fukt där inne eller inte!

Melwin sitter och kolla på "Kom igen Diego" på nick jr.. bra program för hans ålder men guuuud vad störd man blir som vuxen! Haha!

Han ska få gå till dagsi i morgon.. fast jag VILL inte egentligen om sanningen ska fram! För jag är orolig över hur lång tid det kommer ta innan han är sjuk igen! :( Åh nu räcker det!!!!! Nu har han varit sjuk i  över en månad! Halsfluss/öroninflammation/lunginflammation sen halsfluss IGEN å så magsjuka! Vill att hans immunförsvar ska hinna bygga upp sig nu! Å magsjuka vill vi INTE ha igen! Åh det går överallt!

Nää nog nu! ska gå och plocka upp tvätt! Go Diego go!!!!

1 kommentar:

  1. usch det där är ju så himla trist, men man får "glädja" sig åt att tack vare dagisbakterierna de första året så byggs deras immunförsvar upp rätt bra. han behöver inte bli friskare av att vara hemma. för de ni umgås med går ju på dagis och drar med sig skiten runt ändå. eller ja, ni kan ju välja att stanna inne och vara själva, men då blir ni nog galna istället haha! jag skickade tillbaka dante trots att faran över magsjukan inte är över på hans avdelning. får han det igen så är det så. var ju bara en kortis denna gång så.

    SvaraRadera